G-SPORTEN in Gooik Sportseizoen 2021-2022

Groter of kleiner

Beste GSP-leden, ouders, begeleiders, ...                                    

De huidige coronacrisis heeft een ongeziene impact op onze samenleving en ook de sportsector ontkomt hier niet aan. De werking van alle sportclubs is een hele periode tot stilstand gekomen. We hebben echter niet stilgezeten, op deze website vind je alle informatie voor het komende Gooikse G-sportseizoen 2021-2022!

Over een paar weken vliegen we er dus weer in! De wekelijkse trainingen G-badminton (Smashing Pluimkes), G-voetbal (KV Kester-Gooik) en G-atletiek (AC Pajottenland) in het gemeentelijk sportcentrum Koornmolen in Gooik starten dit jaar op dinsdag 14 september 2020!  De G-dansers (Dance-Inn vzw) starten al op woensdag 8 september.

Sinds vorig seizoen zijn alle sportwerkingen van G-SPORT Pajottenland onderdak in een reguliere Gooikse sportclubwerking! G-Sport Pajottenland vzw blijft echter instaan voor oa. het wekelijks vervoer naar de trainingen, de administratieve en praktische organisatie van de nationale spelen van Special Olympics, de organisatie van het Internationaal Unified Futsal Tornooi en het ondersteunen van de Gooikse clubs met G-sportwerkingen waar nodig.

INSCHRIJVEN

Wens je in het komende sportseizoen te voetballen, te badmintonnen of aan atletiek te doen bezorg dan het juiste inschrijvingsformulier zo spoedig aan de betrokken clubverantwoordelijke.
Wil je deelnemen aan de lessen G-dans dan kan je online inschrijven via http://dance-inn.be/inschrijven-danslessen/

Meer info vinden jullie via onze sporttak pagina's op deze website of in de flyer G-SPORTEN in Gooik!

 

Dankzij een ondersteuning van het Nike Community Impact Fund kan elke G-sporter die, tijdens het seizoen 2020-2021 lid was van K.V. Kester-Gooik vzw, AC Pajottenland vzw, Dance-Inn vzw of Smashing Pluimkes vzw, en ook aansluit bij één van deze clubs voor het seizoen 2021-2022 een eenmalige tussenkomst ontvangen van € 50 via G-SPORT Pajottenland vzw.


Je mag als lid zelf de keuze maken om dit in te zetten op:

  • Lidgeld (éénmalige terugbetaling van maximum 50€ van het lidgeld)
  • Transport (gratis 20-rittenkaart voor het georganiseerd vervoer via GSPvzw)
  • Trainingskledij (éénmalige terugbetaling o.b.v. factuur voor maximum 50€)
  • Trainingsmateriaal (éénmalige terugbetaling o.b.v. factuur voor maximum 50€) 

Het aanvraagformulier kan opgevraagd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de trainers bekomen worden. De deadline van indiening van jouw aanvraag voor terugbetaling is 15 november 2021. Nadien worden geen aanvragen meer verwerkt.