G-Voetbal @K.V.Kester-Gooik vzw

Groter of kleiner

Voetbal als sport voorstellen is waarschijnlijk niet meer nodig, toch zijn er bij het G-voetbal een aantal verschillen op te merken tov het gewone voetbal. In het G-voetbal staan slechts 8 of 5 spelers op het veld en er wordt op een kleiner veld en met kleinere doelen (5/2) gespeeld. We trainen tijdens het voor-/najaar op het nieuwe kunstgrasveld van het voetbalcentrum Koornmolen, tijdens de wintermaanden trainen we indoorl volgens de Futsal-regels.

Alle KVKG-voetballers kunnen deelnemen aan de provinciale G-voetbalcompetitie in Oost-Vlaanderen, een organisatie van de KBVB/Voetbal Vlaanderen. Opgelet : Enkel wie op de dag van een wedstrijd 13 jaar is kan/mag deelnemen. Gemiddeld gaat het over 1 competitiedag per maand. Daarnaast nemen we ook deel aan de nationale spelen van Special Olympics.

Een aantal van onze voetballers maken ook deel uit van de Special Devils en Special Flames. De nationale selectie voor voetballers met een verstandelijke beperking.  Jaarlijks organiseren we ism G-SPORT Pajottenland en Special Olympics Belgium de International Unified Futsal Chrismas Cup Belgium. Dit jaar zal het tornooi doorgaan van 14 tem 17 december 2023 in Belleheide Sportcenter in Roosdaal

Praktisch

Waar:
Voetbalcentrum Koornmolen Gooik (tot aan de herfstvakantie en na krokusverlof)
Sporthal Koornmolen Gooik (tussen herfst- en krokusverlof)

Wanneer:
Elke dinsdagavond van 17.30u tot 19.00u, niet tijdens schoolvakanties
Start 19 september 2023 tem 28 mei 2024.

Deelnemers:
maximum 26 deelnemers

Trainers:
Walter Tielemans, Jeroen Scheirlinck, Patrick De Saeger, Jaan Goddeau, Yoran Delmotte

Sporttakverantwoordelijke voetbal:
Walter Tielemans 0478/78 14 68 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

Kostprijs:
95€/seizoen =(lidgeld Voetbal Vlaanderen aansluiting)

Inbegrepen:
Sporttechnische trainingen olv ervaren trainers
Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid en Lichamelijke ongevallen
Kledij KV Kester-Gooik vzw

Meer info:
www.kvkg.be
facebook.com/kvkestergooik/

Belangrijk!

Wie beweegt en sport in een sportclub, wordt gesponsord door zijn ziekenfonds. Het bedrag ligt tussen de 15 en 30€ per jaar, zeker de moeite om in te dienen!
Via deze link kan je jouw mutualiteit, meer informatie en het document snel terugvinden.