G-Voetbal @K.V.Kester-Gooik vzw

Groter of kleiner

Voetbal als sport voorstellen is waarschijnlijk niet meer nodig, toch zijn er bij het G-voetbal een aantal verschillen op te merken tov het gewone voetbal. In het G-voetbal staan slechts 7/8 spelers op het veld en er wordt op een kleiner veld (35/50m) en met kleinere doelen (5/2) gespeeld. We trainen tijdens het voor-/najaar op het nieuwe kunstgrasveld van het voetbalcentrum Koornmolen, tijdens de wintermaanden trainen we in de sporthal volgens de Futsal-regels.

Alle G-voetballers kunnen jaarlijks deelnemen aan diverse tornooien. Dit jaar nemen we deel aan de provinciale G-voetbalcompetitie in Oost-Vlaanderen een organisatie van de KBVB/Voetbal Vlaanderen. Opgelet : Enkel wie op de dag van een wedstrijd 13 jaar is kan/mag deelnemen. Gemiddeld gaat het over 1 competitiedag per maand. Daarnaast nemen we ook deel aan de nationale spelen van Special Olympics.

Een aantal (6) van onze voetballers maken ook deel uit van de Special Devils en Special Flames. De nationale selectie voor voetballers met een verstandelijke beperking.  Jaarlijks organiseren we ism G-SPORT Pajottenland en Special Olympics Belgium de International Unified Futsal Chrismas Cup Belgium waar we eerder al teams uit Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en natuurlijk ook België mochten verwelkomen.

Praktisch

Waar:
Voetbalcentrum Koornmolen Gooik (tot aan de herfstvakantie 2021 en na krokusverlof 2022)
Sporthal Koornmolen Gooik (tussen herfst- en krokusverlof)

Wanneer:
Elke dinsdagavond van 17.30u tot 19.00u, niet tijdens schoolvakanties
Start 14 september 2021 tem 31 mei 2022.

Deelnemers:
maximum 25 deelnemers

Trainers:
Walter Tielemans, Jeroen Scheirlinck, Patrick De Saeger, Gunter Cannoot en Koen Vanderperre

Sporttakverantwoordelijke voetbal:
Walter Tielemans 0478/78 14 68 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

Kostprijs:
85€/seizoen =(lidgeld Voetbal Vlaanderen aansluiting)

Inbegrepen:
Sporttechnische trainingen olv ervaren trainers
Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid en Lichamelijke ongevallen
Kledij KV Kester-Gooik vzw

Belangrijk!
Wie beweegt en sport in een sportclub, wordt gesponsord door zijn ziekenfonds. Het bedrag ligt tussen de 15 en 30€ per jaar, zeker de moeite om in te dienen!
Via deze link kan je jouw mutualiteit, meer informatie en het document snel terugvinden.