Voetbal K.V.Kester-Gooik vzw

Groter of kleiner

Voetbal als sport voorstellen is waarschijnlijk niet meer nodig, toch zijn er bij het G-voetbal een aantal verschillen op te merken tov het gewone voetbal. In het G-voetbal staan slechts zeven/acht spelers op het veld en er wordt op een kleiner veld (35/50m) en met kleinere doelen (5/2) gespeeld. We trainen tijdens het voor-/najaar op het nieuwe kunstgrasveld van het voetbalcentrum Koornmolen, tijdens de wintermaanden trainen we in de sporthal volgens de Futsal-regles.. 
Vanaf dit seizoen spelen onze G-voetballers bij voetbalclub K.V. Kester-Gooik

Al onze voetballers kunnen jaarlijks deelnemen aan diverse tornooien. Dilbeek, Aalst en Gooik staan jaarlijks op het programma, daarnaast nemen we ook deel aan de nationale spelen van Special Olympics.

Jaarlijks trachten we ook een buitenlands tornooi mee te pikken, zo namen we deel aan het Unified zaalvoetbaltornooi in Luxemburg (LUX) en aan de Baltic Cup in Kédainai, Litouwen en de wereldspelen in Abu Dhabi. Op zaterdag 14 december 2019 organiseren we samen met Special Olympics Belgium en G-SPORT Pajottenland het 2019 International Unified Futsal Chrismas Cup Belgium in Gooik waar we eerder al teams uit Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en natuurlijk ook België mochten verwelkomen. 

Praktisch

Waar:
Voetbalcentrum Koornmolen Gooik (tot aan de herfstvakantie 2019 en na krokusverlof 2020)
Sporthal Koornmolen Gooik (tussen herfst- en krokusverlof)

Wanneer:
Elke dinsdagavond van 17.30u tot 19.00u, niet tijdens schoolvakanties
Start 17 september 2019 tem 26 mei 2020.

Deelnemers:
maximum 25 deelnemers

Trainers:
Walter Tielemans, Jeroen Scheirlinck, Patrick De Saeger, Koen Vanderperre

Sporttakverantwoordelijke voetbal:
Walter Tielemans 0478/78 14 68 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

Kostprijs:
80€/seizoen =(lidgeld Voetbal Vlaanderen aansluiting)

Inbegrepen 2019-2020:
Sporttechnische trainingen olv ervaren trainers
Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid en Lichamelijke ongevallen
Trainingspak en T-shirt van KV Kester-Gooikvzw

Belangrijk!
Wie beweegt en sport in een sportclub, wordt gesponsord door zijn ziekenfonds. Het bedrag ligt tussen de 15 en 30€ per jaar, zeker de moeite om in te dienen!
Via deze link kan je jouw mutualiteit, meer informatie en het document snel terugvinden.