G-Badminton @Smashing Pluimkes vzw

Groter of kleiner

Badminton is een sport voor iedereen. Aangepast badminton kan zowel staand, zittend op de grond, als vanuit de rolstoel gespeeld worden. Er is weinig verschil met het gewone badminton. Jaarlijks wordt er deelgenomen worden aan G-badmintontornooien in Geel, Heusden-Zolder, Leuven, Neufvilles en de nationale spelen van Special Olympics.
Sinds 2015 organiseren we ook een eigen G-Badmintontornooi in Gooik, zowel voor single spelers als voor unified teams. Het is de ideale voorbereiding op de nationale spelen voor alle deelnemers. Dit seizoen valt ons tornooi op zondag 24 april 2022.

De G-badmintonwerking wordt sinds vorig seizoen georganiseerd door badmintonclub Smashing Pluimkes vzw. De trainingsuren (19u.00-20.00u) blijven ook dit jaar behouden, voor onze sterkere atleten komt de opportuniteit van meer en wisselende sparringpartners er bij. Een win-win voor alle betrokken partijen. Ook in het bestuur van Smashing pluimkes zit een deeltje GSP met Ward Meremans als voorzitter, en Tina Bogaert die ook toetreedt tot het clubbestuur.

 

Praktisch

Waar:
Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen Gooik

Wanneer:
Elke dinsdagavond van 19.00u tot 20.00u, niet tijdens schoolvakanties
Start 14 september 2021 tem 31 mei 2022

Deelnemers:
maximum 24 deelnemers

Trainers:
Tina Bogaert, Ward Meremans, Marnix De Beck, Bart Vandercammen

Sporttakverantwoordelijke atletiek:
Tina Bogaert 0478/218915  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kostprijs:
80€/seizoen
(lidgeld + aansluiting Badminton Vlaanderen vzw)

Inbegrepen:
Sporttechnische trainingen olv ervaren trainers
Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid en Lichamelijke ongevallen
Kledij Smashing Pluimkes vzw

Belangrijk!
Wie beweegt en sport in een sportclub, wordt gesponsord door zijn ziekenfonds. Het bedrag ligt tussen de 15 en 30€ per jaar, zeker de moeite om in te dienen!
Via deze link kan je jouw mutualiteit, meer informatie en het document snel terugvinden.