Voetbal - VOLZET seizoen 2017-2018

Groter of kleiner

Voetbal als sport voorstellen is waarschijnlijk niet meer nodig, want het is in onze contreien razend populair. Toch zijn er bij het G-voetbal een aantal verschillen op te merken tov het gewone voetbal. Er staan slechts zeven spelers op het veld en er wordt op een kleiner veld gespeeld. Zelf trainen we voornamelijk in zaal, uiteraard 5 tegen 5.
Al onze voetballers kunnen jaarlijks deelnemen aan diverse tornooien. Dilbeek en Aalst staan jaarlijks op het programma, daarnaast nemen we ook deel aan de nationale spelen van Special Olympics.
Jaarlijks trachten we ook een buitenlands tornooi mee te pikken, zo namen we deel aan het Unified zaalvoetbaltornooi in Luxemburg (LUX) en aan de Baltic Cup in Kédainai, Litouwen. Afgelopen zomer speelden we nog een 7-a-side unified tornooi in Luxemburg.  
Op zaterdag 16 december 2017 organiseren we samen met Special Olympics Belgium en Parantee-Psylos de 2017 International Unified Futsal Chrismas Cup Belgium in Gooik waar we teams uit Frankrijk, Luxemburg en Natuurlijk ook België verwachten. 

Praktisch

Waar:
Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen Gooik

Wanneer:
Elke dinsdagavond van 17.30u tot 19.00u, niet tijdens schoolvakanties
Start 19 september 2017 tem 29 mei 2018.

Deelnemers:
maximum 20 deelnemers

Trainers:
Walter Tielemans, Patrick De Backer, Jeroen Scheirlinck, Patrick De Saeger

Sporttakverantwoordelijke voetbal:
Walter Tielemans 0478/78 14 68 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kostprijs:
80€/seizoen
= 65€/jaar + 15€/jaar (lidgeld Parantee vzw aansluiting)

Inbegrepen 2017-2018:
Sporttechnische trainingen olv ervaren trainers
Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid en Lichamelijke ongevallen
Trainingspak en T-shirt van GSPvzw

Belangrijk!
Wie beweegt en sport in een sportclub, wordt gesponsord door zijn ziekenfonds. Het bedrag ligt tussen de 15 en 30€ per jaar, zeker de moeite om in te dienen!
Via deze link kan je jouw mutualiteit, meer informatie en het document snel terugvinden.