GSP Jubilé De Panne

Aan alle leden, trainers en vrijwilligers van G-Sport Pajottenland

Jubileumweekend G-Sport Pajottenland  22-24 juni 2018

 

Beste atleet, ouder, begeleider,….

Op 24 juni 2012 hielden we met het huidige bestuur ‘G-Sport Pajottenland’ boven de doopvont. Dat wil zeggen dat we intussen vijf jaar geworden zijn. Dit vraagt om een feest! En liefst ééntje met jullie allemaal er bij. Daarom hebben we in het weekend van onze zesde verjaardag, van vrijdagavond 22 juli tot zondagnamiddag 24 juni 2018,  een deeltje van de J-Club in De Panne gereserveerd. Een vakantiecentrum aan onze Belgische kust met een accommodatie om U tegen te zeggen en een  groot aanbod aan activiteiten. Wie nieuwgierig is kan een kijkje nemen op www.j-club.be.

Omdat we stilaan starten met de praktische organisatie van het weekend willen we graag weten wie van jullie deelneemt aan ons jubileumweekend. Als deelname in de kosten vragen we  €50, waarvan je €25 terug krijgt op het weekend zelf. In die prijs is alles inbegrepen behalve de persoonlijke uitgaven tijdens de activiteiten. Door het storten van de bijdrage bevestig je de inschrijving. Op basis van die inschrijving kunnen wij het juiste aantal reservaties maken in het vakantiecentrum. Mocht het je alsnog niet lukken om daadwerkelijk mee te gaan dan zullen we de €50 niet terugstorten. Ze zal dan dienen om de gemaakte kosten bij inschrijving deels te dekken.


Dus graag onderstaande strook invullen en terug bezorgen voor 15 maart 2018 aan je trainer of een bestuurslid. Wij kijken er alvast naar uit!

Het bestuur van G-SPORT Pajottenland vzw

INSCHRIJVNIGSSTROOK

 

Ik, ……………………………………………………………………………………………………… (naam) wens deel te nemen aan het jubileumweekend van 22-24 juni in De Panne.  Ik maak geen/graag (schrappen wat niet past) gebruik van GSP vervoer . Ik stort €50 op naam van G-Sport Pajottenland  BE59 7340 3464 0426  met vermelding van mijn naam + sporttak. Aan het begin van het weekend krijg ik daarvan €25 terug.
Ik bezorg deze invulstrook  voor 15 maart 2018 aan mijn trainer.        

                                                        
Handtekening

Locatie : De Panne J-club
Contact : Kathleen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug